Thursday, 2 February 2012

LOOK YOUSELF OKAY !

kaw semua baikk kan , tadak jaat kann , baik sanad kan , kalau baik tak payah nak tokok tambah cerita , dan perlaga orang , perangai kalau elok , sembahyang tak penah tinggal , tudung labuh , baju kurung hari-2 , aku tabik la kat kaw bodoh ! eto baru dinamakan baik sial --, nih kaw ape ade ? baik tak tentu pasal pula , dulu kaw tak suka depa to kan , last-2 kaw yang rapat . ape punya orang la kan , pi kad orang to kaw kata pasal orang nih , pastoh pi kad orang nih kaw cite kate orang to kate kad orang nih la , apa la , baik ka macam to setannnn ! aku pon tak rasa diri aku baik , ada juga jaat , tapi kawww , tadak jaat aehh , semuaaa baik ! kaw kan terbaik antara lain-2 ! <~~ macam hanjing la kaw ! maki kaw pon dapat dosa kan , tapi dah perangai hang to , memang tak tahan la kan , sapa yang tahan , orang yang tak tahu jea akan tahan ! lepas kaw guna kaw buang kan , okay baik , aku ingat sampai mati , kaw jangan ingat aku pendam dalam haty , tapi nanty takan keluar kad depan kaw , kaw tunggu okay , kalau benda betoy , aku tak takut la wehh ! okay laa setakat nih aku update blog aku , sebab bengang sanad kad ORANG YANG BERTOPENGKAN SETAN NIH !  okay fine , kaw tunggu okay sayang . damn !