Tuesday, 1 May 2012

MALANG BETOL AKU :(

hi dan assalamualaikum semua :3 lame tak update blog nih . pergh dah nak naik berkarat dah , hahah . macam la besi kannn ? bodo betol :D . okay okay kali nih aku nak update pasal semalam . back to the title . memang malang :/ damn !

alkisah nya bermula di sini .. toibbbb . hahah . okayyokay . serius :D

mase nih aku tengah online kan , then alan cakap nak call aku . so aku pon cepad cepad offline sebab nak bergayut punya gayut sampai patah lahh katil atas uhh , hahah kidding * haha then pade pukul 3.22 AM alan pun call aku . hah bagi sape yang tak kenal alan nih , alan nih ( boyfriend aku lahh -.- ) takan abang aku kod :/ tak munasabah la annn , thenn kitorang burak burak laa then sampai lahh alan nih nak tido , mengantuk katenye , aku kesian la kad dia , so aku kasi la dia tido , then time kitorang nak ending cakap teww , dia say la salam and bye bye kad aku . pasto dia diam  -.- aku pon heran lahh awat diam :/ aku cakap ahah nih asal diam ? pasto dia ketawa . aku dak aak dia tggu aku say ILOVEYOU kad dia . hahah , aku buat taktau jep . pasteww dia tahu dah aku takan say macam teww kalau dia tak say dulu . so dia mengalah then dia say la kann . aku pon say lahh balik . sweet jep dia say mcm teww kad aku :* muacx sikit kad hiang alan :) . hah then kite stop lahh kan . haha <~~ nampak macam lari tajuk kan . haha nih startting citerr la awokkkk :)

okayy baru nak bermulah lah malang aku nihh . dijadikan citer aku pergi kacau kak lin dan kak yan dulu ( dorang kakak senior aku merangkap housemate aku :) dorang nih sporting jep :) ) haha . pad aku bosan akacaw , aku nak pergy la bancuh air , then time aku nak amik gula dan milo atas almari baju teww , aku panjat la naik katil atas kan , sampai la sikit aku nak amik , (buas betol anak johary nih ) ahha lepas amik teww aku nak turun la pade katil atas teww ( katil double decker ) elok elok nak turun tewww ... GEDEBUKKKKKKKKKKKKK !!!! PRANGGGGGGGG ! roomate aku umie terkejut tengok aku jatuh . adoii -.- macam buahh nangka nak masak jatuhhh daaaa . sakitt yang amatttt kod . membe aku boleh tanye hang okayy ke dakk ? macam nak tarikk wooo rambut dia . ngoiii tol laa , pasteeww aku pikir takod patah @retakk ja kaki aku . aku pon awat tak kaluit bangun . . tengokk abis pecah gelas kesayangan aku :( sedih kod . waaaa :'(  thenn aku mintak tolon si umie nih , dia masihh bole dop gelak lagi , tension sad aku . so aku bangun bole dop pi sapu duluu kaca kaca teww . takot kena kaki . pas abes sapu aku mop pula milo milo dan gula yang tumpah uhh . okay selesaii . terus aku cari katil tido terus . perut tengah lapaq kenyang teruihh . dop lam 10 minit kaki belah kanan aku mai pedihh abihh , tangan tangan bahu laaa , adoii seksa kod nak tido . dah nak dekat pukul 4 30 AM baru aku tido . to pon tido mengiring sebelah kiri . sebelah kanan sakit . so tak bolehh la .


* serius seksa bile nak jalannn -.- adoii dah macam ape dahh aku jalan yerhenjut henjut ! malu nak jalan keluarr aih :( . so dop lam umah jep lahh :3


#okay lahh aku nak berehaddd , k wasalammm :3