Sunday, 7 October 2012

MAYBE :(

ASSALAMUALAIKUM .


kay malas nak nak warna warna dahh tulisan nih , straight hitam terus kay . tade mood lahh nak pilih pilih nih . emm , tah laaa , taktahu tempat mane lagy nak ngadu kalau bukan dekat blog ni je yang ada . YA ALLAHH ape aku dah buat nih . aku cuma nak pulihkan kembali sayang aku dekat DIA ,kepercayaan aku dekat DIA . but why ? im with him 2 years 1 month , but why ? why ? kay malam nih maybe aku yang bersalahh , aku reply text dia acuh tak acuh , aku dah cube , dahh cube nak kembalikann , im know maybe i m wrong . YA ALLAH , kenape lahh boleh jadi macam nih , masuk nih dah kali keempat jadi macam nih . betulkah aku yang dah BERUBAH ? aku tak berubah ape ape pun AWAK . AWAK tolong faham . memang SAYA masih lagi TAWAR HATY dengan AWAK , tapi SAYA cube nak kembalikan relay kita macam dulu balik , saya tengah cuba , AWAK BERSABAR ye , maybe sbb EGO aku , AWAK  maaf kalau AWAK rase AWAK dah tak special dekat haty SAYA . memang SAYA tawar haty , TAPI AWAK TETAP ISTIMEWA DALAM HIDUP SAYA.TIPU LAH KALAU CAKAP TAK SAYANG DALAM TEMPOH RELAY KITE . SUSAH SENANG AWAK ADA DENGAN SAYA . kalau AWAK ada terbaca entry nih , I WANT SAY VERY VERY SORRY buat awak rasa macam nih . saya tahu . banyak salah saya , saya salahh , saya taktahu nak pujuk or anything macam awak nak , sorry --; 

# sakit kejadah ape pula dah nih, time nih juga sibuk nak datang . klaaahhh bye , tido dulu .