Thursday, 28 March 2013

PAST is PAST :D

ASSALAMUALAIKUMMM :) 


hey , lame kann tak nampak aku update blog ? mesty tercari cari kann ? lepas aku break off  dgn tetttt ! aku terus sepi and senyap je . fb ? lagi la kurang dah . more active kat bbm jek and twitter baru je nak active sebenarnya malas dah nak main benda benda tuh . tapi pikir ramai kawan kawan yg jauh susah nak jumpa . so kat tempat tempat cmtuh juga lah aku borak gn drg kannn ? so mesti ingat aku sedih ? hahha , no lahh , aku happy gn life aku walaupon ramai tegur aku byk berubah sekarang ? why ? sebab aku taknak masa lalu berulang . aku dah cukup lembut gn org , so biar sekarang aku bina life baru . hidup lam penuh EGO and degil :) takde salah sape sape aku jadi cmni , aku yg belajar sendiri dari benda lepas , mmg la tak elok kan , tapi aku tahu apa aku buat . korg tegur pon tak guna sbb skrg aku just ikut ckp family aku jek :) yg lain lain ? sorry . walaupun bff aku sendiri . ade benda yg kite leh kongsi ade juga benda yg kite perlu pendam kann ? tak semua benda nak kite citer kann ? aishh .soo , for question yg selalu org tanya aku , ehhh sekarang dengan sape ? kawan gn sape ? couple gn sape ? okay aku jawab ehh ? buat mase sekarang aku tak nafikan mmg aku tgh mengenali ssorg yg tahan dgn perangai aku ni yg makin mjadi2 . muehehe . sabar ye bangg ? nak tuanya harus sbar dgn perangainyaa :D tah laa , susah nak buka balik hati ni terima org ,sbb apa ?tahh, hati aku yg kate tak . kkdg tuh aku ade laa malu juga ah , ade kengkawan aku tanya , wehh , aku tguk ex kau dh ade gf baru tu? ape cer ? lahaiii , lantak dia laaa , aku taknak amik kisah dia hidup ke mati . mmg la , laki sng nak lupe , tak sampai smggu dh jumpa pengganti . perempuan , susah sgt , sbb dia fikir hati gn perasaan bukan senang kita nak kasi kat org . okayy , bukan semua laki laa , sstgh laki la . so jgn terasa yee kaum adamm :) tak nafikan kaum hawa pon sama , tapi sstgh je k :) entah laaa , kejup je relay tuh bertukar . aku ? hanya fake jek . malas ckp ape  -.- ok  skrg bukan nak bangga ke apa , tapi ade la juga bbrapa org yg cube nak dekat gn aku , aishh , masalahnya korg tak serius , korg main main . bukan sng korg nak beli perasaan and hati aku . aku jenis suka uji dulu :) soo nw in silent , i filled love with someone :) SA <3 WHO THAT ? nanti aku cerita bila kami dah declare kay ? i'allah kalau jodoh aku dgn dia :) cuti sem ni mybe akan jumpa face to face dgn dia and declare secare depan depan :) .