Tuesday, 13 March 2012

N A Z R U L S H A H ONLY :)

SALAMM :) firstly kann , wahh gyteww :D aku nak buat entry kali  nih tok someone nih :) seriusly aku memang berkawan banyak lelaki , but hanya dia saja dalam haty aku :) serius okay ! memang kekadang kitoanx kan jauh , mana la tak kan PERLIS dengan JOHOR kann ? haah , btw relationship aku gn dia okayy jaa , susa kiteoanx nak gaduh-2 , gaduhh pon ada sebab yang betol :) betol kan sayang ? hahaha , kekadang aku salah pon aku kate dia yang salah , aku suka dia pujuk aku , dia pandai amik haty aku , tidak tak kekal la kitonx kann sampai sekarang ? aku gn dia baru sebulann COUPLE ? hahaha , manyak la kaw sebulann :) kalau sebulan aku takan buat entry bodohh nih okay , lagiponn parents aku dann parents dia tahu relationship kiteonx , so tak kisah laa , kecuali ENCIK JOHARY <~~ dia nihh daddy aku , tak sportingg dohh , susa-2 , terpaksa rahsiakann darii dia , yang PUAN ROHANI <~~ mama aku okay , dia manyak songehh jugaa , nak si N S nihh berambutt pendekk :) tamaww laa ala kpop gyteww m rimas katenyee , ahhaha , PUAN ROHANI cakap , macam rambut aku pon ade , kang tak dapat beza mana satu aku , ahhaha , ape laa --, dan sorang lagii haa kakak aku ~~> MARIA :: ini pon sato hall , dia sportingg but mulutt kecohh , bukan bolehh tahu pelik sikit , btw aku sayng kakak aku , aku hanya ada dia sorang saja kod :) tadop sapa dahh , okayy , mybe cuti semester nihh aku pegyy KL >,< , wahhh tak sabarr nak jumpaaa sayangg aku nihh , bukan senang kan nak jumpa , you wait mee yarhh sayang :) selama aku kenal hang kann , aku bahagiaa sanad serius kod :) , hope kekal kod yeahhh :) kekadang aku merapu sana sini teww sorry okayy , aku mmg cmnihh :) bukan apaa aku jenis cepatt masuk kepala gn orangg , dannn terlebihh kuat merapu :) hahaha , kekadang kena mara gn membe aku , apa daaa ~ ,  ampaa nak taww ka relationship aku gn dia lama mana dahh ? perlu kahh taww ? hahah , okay aku dedah kan aku kenal dia mase form 5 lagy :) so nuw relationship kiteonx dah hampir 2 YEARS :) , takan nak sia-2 kan ann , so sayang laa kann ,
serius dari haty kekadang aku geramm tengokk ade couple date :) eee ~` sakitnyaa haty ini ! hahah , btw aku sabarr laa , kite lahh terimaa ape yang adaa :) SO JANGAN TINGGALKAN ORANG YANG SAYANG KITA UNTUK ORANG YANG KITA SAYANG :)HARGAI LAHH MEREKA :)

# sekian ^^ masehhh  .