Wednesday, 14 March 2012

sorry , bukan sengaja --,





okay entry kali nihh , aku nak story sikit , malam nihh macam biasa , aku kua lelepak , but dalam kawasan hostel jea pon , hahah , sonok la juga kann , nak lepaskan tension , final exam lagy 2 weeks lagyy derr , malam nihh , mula-2 kitorang mulakan acara lepak sambil makan burger kad ch , pasteww , jalan sato pv haaa , pasteww drive moto abg bob pulaa haa , 'rangaiihh ' samapi 3 orang , nasib kecik semuaa kann , pasteww naik fixie pulaa , comell pula teww wana pink <~~ waney punye :) pasteww  haaaa , sudahhhh , title lain cerite lain pulaa aku nihh , means aku hahh ,pasal si b aku nihh , tahuu memang salah aku , but takan sampai nak mara kad aku , :( aku reply short text kad diaa , bengang la kann --, sorry sorry , tak sengaja , but dah lame dia cakap nak luahkann , mana aku tahu , kan bgtau awal senang , serius aku tanak gaduhh , mood aku baik malam nih , tolong , jangan ilangkan mood saya sayangg :( saya tahu saya rosakkan mood awa , SORRY okay , pumishh tak buat dahh , kalau awa ade takpuas haty dengan saya awa terus terang jeaa , saya terima , awa bukan orang asingg , awa pon sebahagian dary saya juga kann , saya ta kisah --'

 serius dari haty , saya paling benci benda nihh , iaitu gadoh dengan awa , tolongg . pasnehh tanak gaduhh dahh , awa bolehh paham kann , kalu saya salah tolong tegur awal-2 okay ,

#mood spoill sudaa :( tak salahkan awa :) sorry untuk awa --'