Sunday, 1 April 2012

SORRY TAK DAPAT NAK SAYANG HANG !

okay , korang tenguk title pon tahu kan aku nak citer pasal ape , so mesty tahu kan , sebenarnya aku malas nak ingat balik pasal benda nih , but entah lah terdetik haty aku nak tulis entry kali nih pasal budak nih 'F' aku shortkan lahh , mals nak mention name dia bagai , aku tanak ingat , okay , dia nih kawan aku jek k , tak lebihh , so jangan salah paham , : /

# first kitorang kenal dalam muka buku nih laa , so lame-2 kitorang jadi kawan baik laa , lagipunn kitorang kawan aje kann , then mase teww memang aku dah ade bf :) lagipon aku tak kisah setakat nak kawan-2 je kan , mybe dah nak dekat setahun juga la kitorang kawann kalau sekarang laa ,lagipon sekarang aku dah ambik keputusan PUTUS KAWAN dengan F nih --' 

reason : aku tanak dia taruh harapan dan perasaan dia kad aku , aku tanak orang kata aku kejam ! semua aku tanak , dari sakitkan haty kann , baik kita PUTUS KAWAN . lagypon F nih penah luahkan yang dia sayang kad aku lebih dary kawan , --' so terkejud juga laaa , lagypon tak sangke la kan , then mule-2 teww aku tanak la putus kawan kesian juga kad dia , dan disebabkan dia , terpaksa la juga kena putuskan , aku tanak kaw text aku kate 'sanggup aku buat mcm nih la mcm teww la kad hang ' sedangkan aku gn hang kawan jaaa , tak lebihh , lagipon kaw tahu kan aku ade bf kan,so WHATTHE*** LAHHH . aku suh hang delete bagai num aku kaw tanak , kadang-2 kaw call aku nangis bagai laaa , aku rimas tahu tak ! bukan aku tanak terima kaw dan sayang kaw ! kaw pon faham aku nihh pegang STATUS ape kan ! dan disebab itu lahh aku BLOCK kaw dan DELETE kaw , dan BUANG kaw dari memori aku , aku tanak ingat . siyes memang hang merana dengan tindakan aku , tapi patut ke aku dop bia hang terseksa mcm teww , hang kawan aku kan , jadi lebih baik hang dengan cara hang , aku dengan cara aku , . ramai lagy pompuan maww kad hang , hang ada semua , KERETA HANG ADA , RUPA HANG ADA , DUIT PON HANG ADA , mesty ramai org nak kad hang kan , siyes kalau aku pompuan mata duitan dah lama aku maw kad hang , tapi tak , aku anggap hang sebagai KAWAN aku jaaa , tolong paham , leepas nih tolong DELETE aku dary memeory hang okay . 


#aku penat tanggung semua nih , nak cite pasal buda F nih memang tak habihh laa . --' dah bape kali aku terkena macam nih . tolong jangan sayang aku kalau aku tak boleh nak sayang kaw ! paham ehh --'