Sunday, 1 April 2012

happy dengan korang .

30 march 2012 (jumaat)

okay , hari nih first aku exam , yang senang saja . pecah otak aku buat kan ! tensen --; , okay balik rumah juz relak-2 saje la kan , pasteww masing-2 sakap bohsann petang nihh , so terhasil la idea masing-2 nak overnyte :) so kitorang sewa la keta kan , pes kite call abg nih , dia cakap okay , kite pon okay la kan dah nak sewa kite kad dia , kite janjy nak amik keta pukul 8pm , then abg teww cakap okay la kan , tggu kang dia call balik , okay . masing-2 sibuk dop un9 fesbukk masing-2 kan sambil tggu abg teww call , but dah dekat pukul 8pm , masih tade abg teww call , so masing-2 geram la , then nasib athe tempat sewa keta berdekatan sini , so kitorang sewa la keta viva :) , pukul 9.34pm kitorang ( umie , eylaa , kak lin dan aku ) pon bertolak , first kitoeang pergy sunway dulu coz nak tengok wayang kan ,(jangan pandang-2) , elok dah sampai , wayang teww start 9.55pm . so suka kan kiteorang sampai pukul 10.15 . terbaik laa , lewat 20 minit , so tak jadi tengok lahh , n then ade abg keta sewa yang kitorang sewa nuw kan call kate keta yang kitorang sewa teww ade org da bookong , so masin-2 dalam muka bengang , laa kan kena tukar keta pulaa , sambil tggu abg teww datang , kitorang pi makan nasi kandarr noah kad belakang sunway mall , pas makan apa lagi karokkkkk laaa ! melalak pai tade suara kan . dan pade mase yang same abg teww pon sampai , okay aku dan kak lin turun la nak tukar keta kann , keta ape la dia nak kasi kan , --' , sampai-2 terkejut . mak aihhhh ALZA you all , besa teww , pening fikir bole kea drive nihh , dah la besar dan panjang kan , kitorangg kecik jek pon . abg teww cakap auto . so sng laaa :) 
  okay lepas karokk kan , kitorang ride to penang laa , nak overnite kan , hahah , buat macam tahu jalan penang nih kan , so main redah jeaa , last-2 tersesat pergi r&r bagan pulaa , adoii , 
tggu ape lagy singgah jelaaa nak pergy tandas same kann , punye la ramai orang kan , besa laa malam minggu manyak la mat-2 rempit , mat-2 keta kad siteww , ase yang bawa gulfie kannn , ade yang lepak , dan ade juga yang datang cari jodoh , hahhahaha ! okay first tunaikan niat nak pergy tandas kan , mak aihhh punye la kotor bagai tandas teww , geli nak masukk , juz ade satu dua aje yang bersihh pon , --' bangang laa tak cuci kea ape ! bia jeaa freeshoww benda jijik uh ! euwww ! then pasteww keitorang lepak jup ad tepi pondok uhh , but ta duk lam pondok la dah ade orang kann , juz dop tepi-2 jekla , memang full la kad sini annn , manyak-2 orang ada bagai , so dalam setetengah jam aje kiterang lepak , bosan laaa , dengan bunyi motor bisingg jekk dop race kan , so time nak masuk keta kan , punya la kelakar , ape laaa , hahhah , ohhhhh ! time kiterang dop kad tepi teww dengan muke seposen korang tanak ngurad-2 panggil la bagai kann , time elok tekan alarm keta , masing pusing tengok , pakat panggil , bengongg la , tahu laa korang tengokk keta kami jekk kan , ALZA kann , so baru sibukk nak panggil ,hahah , sorry tak layan okay :P 
dengan BANGGA nye drive keta depan dorang dengan muka sombongg :P ahhaha padan muka <~~ keta sewa jek pon , ahhahahah :D okay pasteww kiteorang pegy isi minyak , dekat stesen minyak teww ade laa mamat viva kann , dop panggil kawan aku , kawan aku pongg , buat-2 layan , keta teww , ahahh , comel pulakan , sebenarnye kitorang nak tanya jalan nak naik bridge penang teww jek , lupe dah jalan , hahah ,    
okay then kiteorang terus ride pergy PADANG KOTA LAMA nak jumpa then lepak sesame dengan bob , adib dan kawan- depa , (kawan satu kolej) but dorang pergy naik motor lahh , perghhh <~~ rempit derrr , hakhak , elok  sampai dekad sane , kiteorang jejalan la dulu kan pusing nak tenguk PASEMBOQQQQ perhh tempias air liuq ehhh cakap , hahahah , tengok-2 tutup , ape daaa ~ then tak jumpa pon dorang (abg bob and kawan-nya , )text-2 dorang dop ad BUKIT JAMBUL perghhh , so kiteorang terus pergy sane , nak jumpa dorangg lahh , hujan punye la lebat , dengan tak nampak jalan bagai , takod juga kan , malam same , then sampai sane-2 pusing-2 cary dorang pulaa , last-2 dorag yang datang cary kami , hak-2 ,
 lawak pon ade , tengok dorang basah lenjunnn aihh , kena hujann , maw tak basah lebat kod ,
pasteww kami culik adib sad , hehhe , suh drive keta , eyla dah tak larat kann , so adib ponn drive laaaa , tup-2 dorang ajak pi PADANG KOTA LAMA pulaa , adoii penat lagu nihh , cewahh macam aku yang drive uhhh , haahhaha , so kitorang pun ride ke sane laaa , so lepak-2 kejup , dorang ajak balik lepak R&R BAGAN balikk , adoi derekkk pi balik tempatt tewww , so kiteorangg lepakkk laaa sampai pagy , sampai kami empat gegurls nih pon tertido lam ketaa , yang dorang uhhh dok lepak kad pondokkk pai subuhhh , pasteww dorang dah nak balik , dorang kasi tahu laaa , then kitetorang continue tido sampai pukul 7.35am . pastewww balikk hostel apa lagyy , terus mendarat atas katil yang empuk dan indah nihhh , indah la sgt ! hahahahha , pastewww sedar-2 kak lin ketuk pintu ajak kuaq pergy tenguk wayang pulaaa , elok nak kuarr tewww , abg sewa keta tewww suh dtg tukarr keta pulaaa "WHATTHEFISHCAKE betolll , dah bape manyak nak tukarr daaaa ~~ last-2 dapat KELISA ,kasi la MINI COOPER kan beshhh :) huhu , manyak la kaw MINI COOPER sape nak kasi laaa --'
 okay terus pergy isi minyak then tup-2 eyla nak balik adaa hal peribady , so kita hantar dia balik , then tinggal bertiga la , saje try ajak si senior gegeh nih , tengok-2 dia nak ikudd , so jadi la berempat , cukup saf , hahahah , guraw k , sampai sane terus pergy beli tiket wayang (JANGAN PANDANG PANDANG ) then pergy makan , --, aku makan tak habihh k fine ! kena bahan sehary aku kad mall teww , benci ! majok gn ampa , cewahhh , majok tapi cakap juga kan , heee~~ , pasteww terus naik pergy tenguk wayanngg



tengokk wayangg , so syushhhhhhhhhhh (!)
#########################################################

continue balik , pas tengok wayang kite jejalan dalam mall kejup , then balik amikk eyla dekat hostel dan terus pergi makan pula dekad mana , dekad SRI SERDANG mybe berdekatan dengan KAILAN juga leww kedai teww , so umi nak makan bakso but tak ade , kesian-2 , hahahah , time nak makan nihh , aku kena bahan lagy OKAY FINE AKU SUKA AMPA BAHAN aku , mentang-2 la aku sorang ampa empat , tadak sapa pon BACKUP aku sedihh --' , ahahha dah-2 takpayah tarik tacing pulaaa , pas makan kitorang balik hantar senior gegeh nihh dulu , pasteww pegy hantar keta , then balik terus lepak kejup ,then masuk bilik online kejup , then tido .

#siyes suka kod , nanty kita pi overnyte lagi nahh :)
  ** takpadan nak final exam , dop pi kuaq jalan lagi , adoiyhhh :)