Saturday, 7 July 2012

TAK KENANG BUDI --'

ehem ehem :3 assalamualaikum warahmaturallah hi wabarakatuh :D dan salam sejahtera untuk kalian kalian , cewahh macam dop berpidato teww tewww :3 huihui muka malu sat :P werrr .em em , sejak kebelakangan nih , PUAN ROHANI dop tepun gtau pasal tokwan aku :( sedihh aih ,                                                                       


awat la ampa jadi lagu nih ha , dulu time tokwan aku kuat sihat , senang gi , ampa sanjung tak sangga , time tokwan aku tak larat dah , ampa nak buang macam to jaa lepas dia bahagikan harta dia kat ampa , memang aku tak cukup dewasa gi , tapi pk sama dia to AYAH ampa , setakat kalau rumah BANGLO , KERETA 4 5 6 BIJI PON , ANAK BELAJAQ PANDAI ,SEMBAHYANG TAK TINGGAL , yang ampa derhaka kat AYAH to apa hahhh ? aku kekadang macam nak pi kat ampa jerit kuat kuat kata , ampa tayah dop megah sangat harta dunia nih , harta dunia nih kalau tuhan nak tarik sat ja ponn , gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmm


dahh tokwan aku sakit sekarang ampa pi hantar rumah anak ex wife dia yang first to noahh , GOOD JOB , thumbs up for family ampa nih ! agama saja kuat , tapi pasal AYAH sendiri boleh buat lagu teww noah , ishhh , macam mana aku nak hormat ampa kalau ampa tak hormat tokwan akuuu ha ? ampa jgn ingat ampa leh buat bukan bukan kat tokwan aku ! aku ada tokwan to ja dalam hidup aku ! dia yang sayangg aku :'( ada masalah aku selalu pi kat dia , mesty aku happy kann lepas teww :D time aku tadak duit time teww dia huluq duit kat aku , best kann :) sekarang tokwan aku sakit , nuw family WA aku and nenek aku pi buang dia kat umah MAK LONG aku , walaupon mak long aku selalu tahan dgn depa , tapi fia teatap jaga tokwan aku , terima kasih MAK LONG JAMIAH :') FAMILY ANDA SEMUA BAIK BAIK DGN SAYA :3 TADI ada my mummy call dia cakap semalam dia pi tguk tokwan aku kat rumah maklong aku , tokwan aku cari aku , dia tanya mana jafnie ? jafnie mana ? :'( makk aku kata laa , mana ada kan dia tak balik dia dok belajaq , nanty puasa dia balik laaa ,



for my grandfather supersuper-mannn :)

 'SABAQ NAHH ,, NIE NAK BALIK DAH TIME NAK PUASA NIH , NANTI NIE PI TENGOK TOKWAN NAH NAH :'(RINDUUUUU SANGAT KAT TOKWANNN MAT :( NAK KACAWW WANN MACAM DULU , HOPE WAN CEPAT SIHAT NAHH :') AMINN :')