Wednesday, 11 July 2012

bila akan tiba macam nih kann sayang ? :')


heee ~ ~ haiii dan assalamualaikum w.b.t :3 haaaa tudia tudia tudiaaa tengok gambaq kat atas to kann pon dah tahu nak update pasal apa kennnnnnnnnnnnn ? haha pasalll ***** pikiq sendiri , hahah :P

okayy sebenarnyaa , teringin sangat nak ada couple couple yang dekat macam yang lain , happy jekk tengok , dapat bergelak ketawa dengan couple dorang , dapat meet if rendu same renduu kannn ? wahhh :') nak sangatttt macamm too jugaaa . but kite ade boyprengg jaohh la awokkk :3 dia jauh kann dia kat muar johor :3 but study dekatt kajang :) even aku turun kl pon susah aku nak jumpa dia coz asyikk ade saje benda nak menghalangg kann , emm , seriusly aku agakk jellyyyyyyyyyyyy dengan kawan kawan aku .grrrrrrrrrr~ tapi kennn kennnn , aku always haapy dengan si dia nih :) dia pandai ambik hati aku , caring anddd anythingg takpayah tahu la kennnnn , satgy dorangg jelly dengan aku . hahaha :p then aku taktahu laaa , if allah swt izinkan aku and tade bende menghalang aku bulan SEPTEMBER nih i'allah aku maybe akan pergi meet dengan diaaa . wahhh 2 years aku tak jumpaa dia langsung andd even kitorang tak penah jumpa lngsung k . mesti korang pelik kannn ? couple punya la lamaaaa , butt tak pernah jumpa sekali ponn .haha , macam mane la time aku meet up dia nanty kenn , mesty maluuu nihhh :') haha awww awwaww , maluuuu la sayanggg :D . hahah malu la sangat . mesty jantung aku , dup dap dup dapp :) biasa la firstime meet up org tersayanggg :) hahah , k lahh tamo mengharap sangat benda nih , takot tak jadi pula , aku yang frust menunggeng kan macam awal tahun harituh, plan punya plan lastly , parents aku tak kasi pergy :( sedih kod . serius aku tak cakap dengan dorg tacingg la kannnnn ? ahhaha then makk aku pujuk buat ape tahh , dan dan baik terus , ahhhahh , dia ajak pegy shopping :) mane vbolehh tinggl to . feveret hobby to :) bia habis duit tapa . ahhaha , k stop mengarut . hahah , k lahh nak jumpa nanti nak lepaskan renduu aku kat diaaaaaaaaaa :) haha hopefully la kannn :)


k lahhh ape ape news aku update lahhh . saje gatai kali nihhh :) kbai :D

ILOVEYOUUUNAZRULSHAH :)