Friday, 13 July 2012

sapa free ?

heee , hoi hoi , haha kasaq satt :P haah btw assalamualaikum pade semua rakyat yang beragamaa islam :)

okay , sebgai sorang student medical nih :/ susah laa , haha , bajakkkk je kaw macam ambik course doctor uh . haha :D okay , tak semesty nya kitorang ambik course PHYSIOTHERPY atau kalau korang taktau course nih bahagian pulihkan orang or treatment lahh , alaa , nak terangpanjang jenuh laa wehh , ampa nak tau lagu mna mai amik arr course nih . ramai yang apply taw . toink toink ! susah wa cakap sama lu derr , lu tak caya lu ambik la derr , wa sampai nak pecah otak semua nak pecah laa , nak kena ingat tulang tulang dalam setiap body kita nih , then muscle muscle , nerve lagikk , waaaaa teruk teruk , haha m time nak apply dulu ingat senang . mnyesal tak ikut cakap makk masuk course kewartawanan :D . aiyoyo . haaa stop mengarut kay , bukan nak citer pasal nih ,

  sebenarnya , nak cite , aku bosannnnnnnnnnnnn dok putra villaa nih , bosan bosan , tataw nak buat apa hujung minggu haa , nak kate kuar dengan boyprengg , boypreng jauhh berdengung noah , adoi :'(, haha sedihh sat noah , okay btw , aku nak pi tengok wayang wehh citer SILENT HOUSE ' nak sangat macam best jer citer bunug bunuh teww , nakkk pi tengokkkkk , ada sapa nak bawa pi dakk ? belanjaaa nah nah ? heeee :P aku tengok trailer dia macam best jek ada shock ! hahah :P nak nak , ahha bawa aku pii , nak pii wehh , :( :( emem , muka simpaty sat noah , hoho , kod ada yang nak bawa . heeee

   k lahh malas nak cakap banyak , kalau ada yang nak bawa pi mai habaq kat cheq tauu , hhaha , ampa belanja naaa :P werrrkk , haha k lahh babai :P