Saturday, 14 July 2012

HATE YOU !

hi dann assalamualaikum :)
okayy korang tengok entry kali nih , macam aku marah kan seseorang , yeahh kenyataan tepat disitu ! SERIUS , PASAL BENDA INI AKU PERNAH DAH UPDATE DUA TIGA KALI DALAM BLOGG AND FB AKU :/ mybe ade sesetengah orang perasaan kod :)


okay berbalik pada aku nak citer nih , okayy , lepas aku mngarut dan ber IM IM ad fb first account aku to , then tergerak hati nak on second account fb aku teww , pas aku on , aku check la notification , kay tade menarik ape pon , then kat inbox aku tguk ade satu message aku tak bace , aku buke lahh , then terus spoil mood aku --, nak tahu saper ? bekas kawan aku si perosak hubungan aku dengan alan :( grr , betapa gerammm macam nak reply jekk cakap bnda tak sepatutnya . ade ker patut dop nak berbaik then bgtau sygkan aku bagai lagi , dahh la , hang maki aku , hang hina aku dulu dengan alan hang kata alan benda yang tak sepatutnya !! hang apa ? hang berani dlm fhune ja wehh , bila org call hang diam takmaw angkat berani text ja , bodo bodo tuihh ! haa amik ,

SERIUS AKU TAK BOLEH MAAFKAN HANG . BIAR LAH HATY AKU SUATU HARY NANTY KOT TERGERAK NAK MAAFKAN HANG , I'ALLAH , TAPI APA HANG DAH BUAT ? SUSAH AKU NAK LUPA . PEDIH DENGAN PERIT WEHH ,AKU BENCI HANGG . TOLONG HANG JAUHKAN DIRY HANG PADA AKU . PLEASEEE !


tak penah kan hang nak tengok hidup aku dengan alan bahagia kan ? ada saja halangan dan hasad dengki hang nak kacau aku , cukup la harituh sbb hang aku dah nak break dengan alan , hang buat fitnah pasal aku kat dia , then dia pon caya dengan tak caya call aku nasib kawan aku yang angkat , serius time to aku macam nak nanges sgt sgt , aku risau takut alan tingglkan aku , tapi tuhan tunjuk sapa yang salah , then hubungan kami kekal sampai sekarang , so BEWARE kay , aku tak penah kacau hidup hang , stop lah kacau aku dengan alan . kami bahagia sekarang . k LEAVE ME ALONE

** k babai . malas nak tulis dahh , sbb kan geram tulis juga entry nih , k :/ pftrrr ~