Monday, 3 September 2012

akhirnya :D

assalamualaikummmm :)

apa khabar you olz semua :D sihat takk ? mesti rendu saya kannnn ? hoho . pasan kay pasan .mampu dohh , okay , semalam punya pulun study , btw tak masuk kepala pun , yang masuk just berape chapter , nasib lahh , hari nih masuk dewan merapu banyak je . haha , besa lahh dah jumpa kawan kawan kann . haah , merapu banyak lah tadi . hoho . btww , ade lagi 3 paper hahh , semua taugh juga lahh , adoii , cepat lah , dengan risau nak tukar tempat practical lagi .adoi , mintak mintak boleh . amin . tadi lecturer 5 jage kod tak silap , kbykan india haa , yang penting mr.vijay jage , ahha . habis dia check . hahh , madam hafizah je jage haaa ,, so dia sorang melayu , suke tengok dia , licin je muke . huhu , k lahh , pasal masalah aku pun dah settle kann , tadi dah jumpa dengan org to , k selesai dahh settle semua , okay . stop cerita lahh kenn . btww tak sabar nak tunggu khamis malam jumaat nih , nak enjoyy haa , sebab last paaaaperrrrrr :P nak overnite with my sayang dua orang nih , nanti rendu dorg , opss jangan salah sangka , sayang saya ni , umiey dan eylaaa :) hope hope jadi lah niat kitorang kenn ? amin amin . hehe . klahh malas cakap panjang , kbai . :D