Saturday, 1 September 2012

tamo :(

assalamualaikummm . ada orangg takk ? datang nak beraya nihh ? hhaa , nak duit raye je , makan tanak , kami tunggu kat luar saje , haha , mesty dah selalu dengar kan dialog nih ? hoho . kay dah merepek nih . btw , ingat takk aku ada penah update entry pasal aku dapat practical dekat kampus aku je pun . emm :( sedih kann , sampai sekarang masih pikir lagi , acano ni , hope hope aku boleh tukar lah , kat mana mana pun tapa janji tamo dekat sangat . aku nakk juga pengalaman baru kann , kawan kawan rapat aku banyak dapat luar luar , sedih kann ,heee ~ stop pasal practical . dorang cakap last paper nih nak celebrate , wahh , takot masing masing rendu ke pi practical kennnn ? hoho , harus la kan , but 2 minggu je pun , kay gegeh pulun ampa nih termasuk aku juga , ahaha :P sebab aku nak sangat practical kat umah org tua tua satu jaa , pasal aku nak bersama sama dengan orang tua , maybe aku nak juga ada kasih sayang dari tokwann kan ?biasa lahh , pemergiann tokwan aku , impak yang besar aku dapat . samapi sekarang aku masih rindukan dia , rindu gelagat dia datang kacau aku kat rumah , see , sekarang aku dah sunyi tadak dia . mase aku jage jenazah dia pun , aku rase macam nak kejutkan dia bangun je , tapi aku tau , kuasa allah , mungkin ada hikmah kan orang cakap . i'allah wan :') ni akan buat yang terbaik untuk mase depan ni yee :D nak tokwan gembira lihat ni diatas sana :D hari hari ni ingat kat tokwan . nasib ni ada snap photo tokwan kann ? mase rendu wann leh tengukk . ni harap tokwan tenang nah kat sanaaa :) ni sentiasa doakan tokwan kat sana tenang disisiNYA . aminn . ni terpaksa tersenyum walaupun tahu , dalam hati masa ada sisa sisa sedih sebab tokwan pergi menghadapNYA dulu sebelum lihat ni bahagia kan ? emm , k lahh stop taip* sambil tulis ni pun , air mata meleleh habis dahh :'( . 


*assalamualaikumm :')