Tuesday, 28 August 2012

GERAM &TENSION --'

HI DAN ASSALAMUALAIKUMMM ...

guy uols cube teka asal dengan title to ? nak tau tak ???? nak ke takk nih ? tanak pon nak citer jugaaa , haha :P okay , before that , sebelum balik hostel nih , excited sangat nak exam then practical la kann :) nakk dijadikan citer , aku busy sikit la kan , then pasto baring kejup then check fhone kan , mane tahu ade text or org call , tengok2 ade 2 missed call . teka cepat sape ?? haha , kalau betol bagi 2o sen , *kidding ^^ , okay ia dari eyla :) heran la awat la budak ni call kan , then cepat cepat text dia tanya asal ? dia cakap " umi ada gtau tak hang dapat mana practical ?" aku pon reply la cakap tak pon , aku dapat mana " then dia reply " waziria ' grr , memang macam nak lari je balik penang nak tukarr . takmaw la waziria , pleaseeee , takmawww . nak pi taiping or ulu kinta ka , sobsssss --' , then dah la doc azmi dgn mr asad cuty seminggu . macam mana nih , macam pakat je tau , kalau tau rumah dorg dah pergy serangg dah , kenape aku dekat waziria , kenapa ?????????? takmawwwwwwwwwww paham dak . ish . kay serabut exam dengan tempat nak practical to sama . sekaranag tengah sabar menubggu next week , hope hope boleh tukar . amin :')