Monday, 27 August 2012

LAMA MENYEPI ?

HI DAN ASSALAMUALAIKUMM :)

lama kan tak nampak aku update entry entry , emm , tah la cuty 3 minggu nih lama tak bukak lappy ha , online pon jarang , just dok rumah bela badan bagi besar ja , tapi dok tera nih juga , hoho , emm raya tahun nih macam suram ja bagi aku , tah laa , maybe orang yang aku sayang tak dak kat sisi aku kan , kayy , dah 5 minggu arwah pergi tinggalkan aku , emm , kekadang aku teringat macam dia ada je kat rumah , kekadang rasa macam dia jalan depan umah aku , emm serius rindu sesangattt :( emm , terpaksa redha je kan , sekarang aku tahu , aku just nak berubah ke hadapan je , nak masa depan aku cerah dan berjaya , cewahhh :) , gpun itu pesan arwah kat aku suh study betol betol . INSYALLAH aku usahakan . haahhh , kay stop cite pasal raya , nak cite time exam , esokk final examm , grr , takmawww nak cuty gy aih , ahha , takpuas oi 3 minggu cuty maw bole nak 2 tahun , ahha baik tayah mai belajaq noh dok umah nikah , kan kan , haha gatal mai dahh , bagi pak cik johary bagi parang , okayy , hahh , btw lupe nak bgtau , sebelum raya haritoh sempat pi jumpa my FRUITHEART kat KL :) haha , jumpe pon kalut2 je , sebab dia nak balik johor kan , but dapat juga la meluangkan mase same2 walaupon kejup haaa :) . k lahh malas nak cakap panjang , then tulis lak kan , esok exam , so dalam pala exam jaa nih , hoho exam la sangaaat kannn ? haha k bai :D