Sunday, 16 September 2012

BYE BYE

ASSALAMUALAIKUMM


ememm , esok dah kena bertolak pergi taiping sudah . ohgoshhh . pracrical 2 weeks ouh , heyy , awat ta tido lagi ni , jam menunjukkan pukul 4.07am suda, haha , ape lahh , esok mengntuk gaduh la , tapa tido atas bus lah kann , haha . emm , sebelum to , nak kasi tahu ni , DAH BERBAIK SEMULA DENGAN ALAN :) sorry buat awak macam toh , mood saya tak berapa nak elok , salah saya juga kennn ? tak pandai jaga haty awak . kay stopp , malas bebel pasal ni . haha , kay , sejak akhir akhir nih , angin aku bukan berapa elok sangat , macam macam masalahh , grr . macam ibu ayam beranak kecik ouh , haha , tau nak serangg je sape kacau kan ? . so what ? bnda aku tak kacau , tayah buat pasal dok kacau aku , kot dari ibu ayam jadi ibu singa satgy . jangan ingat tengok aku kekadang macam lembut lembut , tade pape kann , so malas cakap banyak , nak try tengok , cubelahh cari pasal kay :) hee , kay stop takmau gado gado tak elok . hahah , pirahhhh . ayat minta kaki kay . emm , aku rindu BOYOT lahh . BOYOT buat pe eh kat rumah to ? mesty makk kasi kau makan ikan rebus banyak banyak kan ? hehee , untung kau . bertmbah BOYOT la kau nanty . hee , kay rendu ramai orang . harhar , oish oish , dengar cite pas practical cuty 2 weeks ? betoii ka ? bgi betol la naaa , nak pi kl ni , rendu renduuuu sangat kat klcc , aha , kidding* rendu dekattt tottt tottt :P , sape bace entry ni tayah pasan kay , tambah tambah alan :P tak rendu pun kat awak :P haha , but saya rendu nak buli awak tahu ! . heee kay lah nak tido , esok nak bangun awal lak kann , hee , k bai FB , BLUEBIRD and BLOG . iwillmissyou 2 weeks . muahhh sikid :* 

k morninggg u olz . :)