Saturday, 15 September 2012

POSTING -..-

assalamualaikumm :)


hii lame ta nampak i kan kan ? hee , i bercuty lol :) hakhak , kay nak cite , grr , selase nih dah start posting haa , adoi, mula mula waziria , then dapat tukar pergi ulu kinta perak , then roomates ajak tukar pegy dekat dia , taiping , haha , tak kisah mane mane pon , janjy boleh buat keje je :D , emm , btww , yang kita nak pergy nih , rumah org org tua lahh :) , firstly , aku sampai sana , akan ku cari tokwan je dulu :D , sbb rendu dekat arwah tokwan aku :D , mybe dapat lepaskn rendu aku kann :) hope hope , ade lahh tokwan yang perangai macm tokwan aku :D , serius rindu sangat sangat dekat arwah tokwan :'( , k lahh , tamo cute pjg pasal arwah , buat haty tmbh sedihh , haaa , korgg , kite ade bela anak kucing aw aw , omeyy ouh , name dia BOYOT :) sbb ape pggil boyot , sbb perut dia boyot lahh , makan byk , ahha , adoii , omey jee , mcm nak picit picit sampai lembik , heee :D , hah kay merapu byk , then larikk title ouhh , hee , k bai :D