Thursday, 10 January 2013

AKU PENAT !

okay firstly aku nak tanya ampa , aku nih suka menyusahkan orang ka ? ntah la hidup aku rasa pelik la , aku nih jahat kot . aku nih jenis bagi harapan ka kat laki ? aku rasa tak . aku tak penah nak janji pape pun . then now aku rasa bersalah sgt buat org taruh harapan and perasaan kat aku . sedih aku rasa . bukan pasal aku tak dapat balas balik sayang tuh . tapi aku takut , takut hilang kawan . sorry kalau aku ade buat pape yg boleh buat korg macam tuh . tanpa sengaja . maybe lepas nih aku tak patut dah nak ramah sangat , okay fynn , lepas nih jangan layan mana mana lelaki dah . cukup ade insan dalanm hati aku nih "NAZRUL SHAH" ingat tuh fyn . dia ada time susah senang . entah la , kekadang aku tak sampai hati . byk perkara yang terjadi selama ni , aku taktahu . lepas satu satu muncul dalam hidup aku . satu ja yang aku layan sbb aku jenis nak berkawan ramai . bukanya aku cari calon anything bla bla . ramai anggap aku lebih . adoi , kekadang bila cakap . tah la , ade yang paham ape yang aku cakap tuh takpe la , ade yang tak paham tuh , emmmm . penat acamni . entah lahfyn , hidup hang tak habis habis gn masalah datang . bila aku nak bahagia nih . ya allahhhh . awat jadi mcm nih . kekadang aku rasa macam bersalah sangat sangat ! rasa aku nih perempuan tah pape . aish . sabar dugaan nih . tahlahh , kawan kwan dah nasihat dah aku , aku pun okay , tapi aku jenis suka kawan ramai susah la , dari sorg aku jumpa sorg . aku kawan . lepak sama sama , aku tak anggap lebih aku anggap kawan . okay lepas nih . sorry kalau nampak aku tak tegur or sombong tuh . sorry aku dah penat perkara sama asyik berulang jaaa . ulang ulang benda yang sama ja . aku dah penat dahh . penat sangat . cukuplah lahh sorg nih . walaupun dia jauh , dia boleh bahagiakan aku buat masa sekarang . entah laa , kalau jodoh aku bukan dgn dia pun , aku redhaa :') tapi serius aku sayang dia . 

#SORRY SEBAB AKU KORANG JADI MAAM NIH .  DENGAN TANPA SENGAJA . KALAU NAK BENCI AKU , AKU TERIMA . AKU TAK LAYAK NAK JADI KAWAN AMPA . AMPA SEMUA BAIK . AKU TAH LAAA !