Saturday, 5 January 2013

*

okay annoying gila , bila nak masuk tengok wayang budak tiket tahan aku nak tengok ic ? whathefvck ! mmg malu ada semua ada , mcm nak lari je . semua tguk aku . asal ingat aku nih bawah umur sangat ker ape . b*** k  b*** . then terus kak lin gtau kata dorg nak pkena aku . perlu ke smpai cmtuh . kalau nak tahu nama aku pun , ckp jelah tayah lah nak malukan aku bagai . nasib hati aku jnis tak kejam bagai tak mmg aku jumpa manager la , mesty lepas aku masuk , confirm korg gelak guling guling kn . k fvck ! mmg angin lah , k takpe , biar tuhan je balas . nak tguk ic bagai konon . bodoh lahhhh . aku sorg lak . kalau semua takpe , nyesal aku pg tiket wayang , bodoooooooooo !!!!!!!!!!111 aish dah bape dosa dh dapat maki korg . mmg la wehhh .