Saturday, 5 January 2013

.

 okay tahun ni , even muka cm budak sekolah lagi org cakap . aku tak kisah , bak datang laaa tengok ic dulu . aku dah 20 la wehh . tension aku , asal lahh korg susah nak caya aku dh 20 ni , aish . cerr perhati dan nilai elok elok . acece . rabun letew . okay seperti biasa azam tahun ni , mybe nak jadi lebih baik kot dari tahun lepas , cube taknak gaduh gaduh dh gn org , who guess , kekadang aku tak gaduh pun gn org , org yg cri pasal . aku pelik laaa . emm . manusia kan , takleh tguk org senang . okay lahh , aku tak kisah anything pun .  tapi please , tak suka aku ker , ape ker , cakap depan aku senang , settle terus , tayah bajet usha kerek , cakap belakang k . aku benci . bukan ape . kita dah besa , matang lah sikit . cukup mase leh jadi isteri org dh . takkan nak gaduh bagai lagi kan . sedar umur dh berapa kan . positif lah sikit . kalai sikap jenis lagakan org . tuh please jauhkan perangai buruk tuh . aku bukan nak sembang besar ape , aku just nak gtau je . semua manusia tak sempurna lah wehh . okay . kat sini sape  sape yg pernah taksuka aku or bla bla bla , aku minta maaf kalau ade aku buat salah but aku tak nmpak kann ? . okay puas korg . okay done . tahun baru . tutup buku lama buka buku baru k . chill laaa .