Saturday, 5 January 2013

NEW YEAR .

ASSALAMUALAIKUM .

 okay masing masing time malam newyear busy je nak kuar kan sambut , ade dgn bf , ade dgn family . tapi yang bestnya kuar dgn kengkawan la kan , lepak sikit . takpun gn family . mesty best . makan besar besar kan . emmm . gini lah nasib kalau merantau tempat org . nak smbut acaner gn family . aishh . nak sambut gn bf . kite single :p hahahah . single lah sangat . *kidding . susah la , lan jauh . so sabar k sabar :D cuming soon newyear same same . hahaha .okay btheway masing masing plan sewa keta , then petang toh gerak tesco . bla bla . sampai senja juga la kita smpai rumah , terus mandi , siap siap kuar awal takut jalan jem katekan , haaa , selalu atas jambatan la kan . but trafik berjalan seperti besa je . hehe , so plan first g pesta . naik menatang ape tuh , haaa , top gun . release tension bagai . hahaha . turun tuh terus ketaq tangan tangan ni . hahah . tuh pun kalaut nak naik vortex . takpa tahun ni pi pula . hoho . okay , habis melabur duit kat situ . kitorg gerak g feringgi . ada yana buat bbq dekat miami beach tuh . so ramai ar lepak situ , sampai ke 4 pagi juga laa , adehhh . punya malang kan , kunci kete trtnggl dlm keta , sit belakang lak tuh . adoii :( aku geram sehhh , dorg cungkil habis . apo laa , shit . so pakat risau la takut rusak name pun kete sewa kan , aish . but mmg melayang ahh , rm 35 kot kena . b*** . emmm , after tuh kitorg g padang kota , nothing just ade india mabuk mabuk je , seramm la , okay , dh nak dekat subuh kan , masing masing cari kedai makan la , so , sorg tuh ajak g PELITA NASI KANDAR .okayy bila sampai je situ , parking kete , then tbe tbe ade sorg india , berdiri belakang keta kitorg , kitorg pun tak suspect ape ape laa , sbb mybe dia saje je . lepas nak turun g jalan masuk kedai , NAMPAK DORG GADUH SAME BANGSA , ADOII , DORG BELASAH DUA ORG , SORG LAGI DORG SERET PERGI SEBERANG JALAN , SORG LAGI DORG HENTAK DGN HELMET SAMPAI LEMBIK , YANG SEBERANG JALAN TUH , DORG PIJAK , SEPAK , TENDANG , SAMPAI LEMBIK JUGA , PIJAK KEPALA LAK TUH , ADOI , ketaq tgn tgn kot . terus kitorg blahhh la , g kedai lain , aku gn umi mmg tak mkn arr , terkejut tak hbs g . firstime jadi depan mata kan . serok dh . mmg mlm tuh . malam paling aku benci laaa . mmg byk benda tak elok jadi . seriusly aku malas nak cite yang lain lain . k bye .