Tuesday, 17 July 2012

bersukan bersukan HOHO ^^ .

hai hai dan assalamualaikum . u all sehat kennnn ? hoho .tengah frust taleh mandi pool . sebab tutttttttttttt ! haha . hanya aku yang tahu . kehkeh . haha , k petang tadi balik dari kelas . terus kak lin ajak pi kailan ambik duit , hoho . malas nyaaa . adoii --, tapi pi juga . hoho . jalan jalan kat kailan to lama juga arr stay sito . then balik pon nak dekat pukul 7 pm dah . see lama kan . lepas balik mandi then sembang sembang sat kod . pastoh makan . then dalam pukul 9 lebih to . kak lin ajak main badminton . hoho , aku pon dari petang tadi dop excited lebihkan . main jela . haah , penat kod . bukan penat apa , penat lawan bergelak saja . hihi :) main punya main , smash punya smash , nahhhh tediaaa racket aku berlubang . hoho gytoh la kalau racket murah kannn . jajeyyy sungguh . terus stop spoil terus nak main . hahah , see last sekali tengok aku update je la entry nih dengan hujan pon trun . wawaw . tido syiokk nih . okay lahh . yang nih ja pon nak gtau . babai :* muah muah ! haha . bagi lan jels kat ampa :D