Wednesday, 18 July 2012

HOMETOWN :)

hai hai dan assalamualaikumm pembuka bicara , cewahh :) 


wehweh ampa kami nak balik kampungg :D syiok nih , haha pulun nak gtau balik kampung , bukan apa , nak sambut puasa same dgn ayah and mak , tahun lepas tak sempat , sambut kat kolej , tak besh pon , hoho makanan beli tak sedap macam masakan makk kita kan :) dah sebulan tak balik nih , rindu kampung dengan kawan kawan , sejak masuk kolej busy jek , jarang dapat balik kampung even dekat ja dari pennag pi perlis bapa jam ja , tapi aku jenismalas nak bawa barang2 angkut pi balik kan , biaq lama sikit sini bagi dorang rindu aku . hoho ^^ , 

 then ahad mybe nak sambut puasa ramai ramai , nak sambut dengan kawan kawan aku :) nak juga kan , emm , mesty besh kan , wahh tapi aku tak tau la , kot tak jadi , bukan tatau pak cik johary to , susah nak lepas aku kuar kuar nih , derek kena do umah jaa , adoi , aku tau dia sayang aku , hoho , sayang ayah juga , hoho cewahh budek nihh , ^^ , k lahh ampa , nak tido , aku offline 5 hari haa , nak balik perlisss , wait noah orang perlis , cheq balik nih , bentang red carpet awaw , siap ada bunga manga lagi ,hoho , kay ini melampau kann , kesah aku ? k kidding jek :) 

k babai :*