Monday, 23 July 2012

#$%^$@&*%

hii , dan assalamualaikumm :D mesty rendu aku kann ? hoho , alaa 5 hary je pon tinggl bnda nih .
haa , macam tak puas laa balik perlis dalam masa 5 hari to , kulit pon ada la bole gagah cukup hitam merelik dahh , dahh la hitam nih makin bertambah la hitam aku to . hoho . sedih sat :3 emm emm , nak balikkk perlis . boleh bangun tido lewat . haha . bangun tguk tb pi bazar to la keja aku dop sana . buat teruk lebih jaa ^^ , kekadang rendu juga kat penang nih , tapi hati dekat perlis jaa , SEE ! ANAK JATI PERLIS . haha , jati la sangat kennnn ? hoho. balik rytoh nanak makan piza tak kesampaiannn :( sedih sedih . makk aku kataaa ***** haha rahsiaaa . kantoi la stgy . dia kata tggu bagi aku dahh ***** dulu baru dia beli . ahha , tapa makk , minggu depan cheqq balik dahh , tuntut aih . nak 2 naa naa , bia sengkak kat depan tv uhh . hoho . tamak laa . awat tah . btw , excited nak raya sama , rendu kawan kawan lama , iye la kan , masing masing bawa diry pi belajaq tempat orangg :) good luck noah ampa , kawin ka nanty jangan lupa aku suda , takmaw jemput jemput lam fb ka twitter ka , tamauuu , aku nak ampa mai umah aku , panggil sendiry . hahaa kay kejam sat :) ambikk . kod mana pon . aku tak penah lupa kawan kawan lama , kod ampa la lupa aku kennnn ? kennn ? haha , ayat pasrah 2 minit . 

k mengarut pagi pagi nih . biasa lah lepas sahur kan , malas nak tidur dahh , stgy kelas pula . malas la , kalo tido stgy susah nak bangun dah la jawabnya , hmmm , :) 

opss lupa pula . kay SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN YAAA :) hope korang puasa penuh , for gurls : kita tape , special sikit kann :) so boys jangan jelly kay ? haha . 

* mohon maaf if aku ada bagi korang temarah or tersakit haty ke ape kerr , aku minta maaff kay :) 

k bye :3