Monday, 16 July 2012

rajin lebih :3

ehemmm , kali nih aku selalu lebihkan masa aku dengan blog :) okay bagi korang memang benda nih dah lama kan , aku dah mula suka dan banyak tahu juga keseronokan update blog nih :D . biasa lah budak baru kennn ? ^^, ehh lupa pulaaa . ASSALAMUALAIKUM pade semua kay , hope korang happy happy kay :3 baik pula aku . haha .btw aku nak citer pasal title kat atas tohhh la . hahah , seee yahh :D ,

  okay , yang boleh rajin nih pon sebab line wifi hostel tade :( gerammm seh , so dengan muka tarik 34 kedut terus ambik tudung or anything then pergi basuh habis . geram punya pasal . then masuk bilik kemas almari , dengan bilik macam orang tak dop 3 minggu uh , terus , ambik penyapu , sapu sapu la , habis aku panjat almari katil atas . haha , yang roomate aku dop bising takut aku jatuh pula . hoho . aku takot juga la . sebab penah jadi kn , seksa koddd :'(  so kali nih aku be carefull la kann . slow slow panjat ha , buat sawang kat atas , sekeliling dinding . then bersihkan kipas dinding yang debu uh . pastoh aku nampak langsir berdebu teruk jaa , terus buang suh roomates aku pi buang debu yang ada kat langsir to , nak basuh . takut tak kering . musim hujan kan sekarang . so gyto gyto jela . then atas almari roomates aku semua aku sapu debu debu . sampai kami dua orang dop " auchummm ! achummm ! sat sat roomates aku nak bersin tapi tak terlepas . hahah dopp "arrr arrr arrr emmm ( sambil tenyih tenyih hidung dia ) hahah dan dop bergelak sat . haha . macam macam . korang nak tengok tak keadaan bilik kitorang time dok kemas to . haha .


                                 
                                        kay bersepah kay --, hahah , nama pon tengah dop kemas . 


                                           hahah , yang depan nih katil roomates aku . 



nih katil aku . hoho yang penting bantal wangi saya . kay tolong jangan jeles :P

thenn kitorang pon kemas laaa balik . then kitorang deco balik bilik to :) mesti nak tengok kann ? kayy see mesti korang jeles amat kann ? hahaha :P


see jangan jeles kay . wekk :p jangan harap korang nak tumpang . hah nak tahu tak bilik kitorang siap ada candle candle lagi wooo :P nak tengokk nahh :


haha , seee cantik kannn :P hoho mohon anda semua jeles . haha :p 

kay semua tipu :P haha nak berangan je ada bilik camtoh tapi taktau bila . hoho btw bilik yang bersepah to betol la bilik kitorang . haha . biasa la hidup sendiry dekat hostel kann :3 bilik orang bujang . haha . k lahh itu je kod entry kali nih . 


ASSALAMUALAIKUM :D