Wednesday, 25 July 2012

next week back to perlis :)

HAI DAN ASSALAMUALAIKUM :)

 minggu lepas dah balik dah kangar , minggu depan balik pula , haha , puan rohani dengan encik johary hingiaq lak aih , balik kerap kerap . haha , susah balik selalu , stgy depa tak rendu pulaa , ahha , lagipon harituh balik tak puas kot , grrr ~ hang dgn kawan kawan pun tak puas langsung kod . excited tahu . 3 minggu woo . bukan senang kann , haha , tapi aku tak kira nak pau juga pizza kat mak aku , dah janji rytoh . yang toh la sangat . pastoh nak shopping sakan sama . haha , derek dop perhabis duit mak pak aku , alaaa aku sorg je kannn ? hehehe :)

hee , lagi satu aku excited sama nak final exam then posting , haha , yang paling suka suka sangat to , aku lepas yang posting to laa , heee :D sebab aku nak jumpa someone teww :) dah lama sangat . tapi taktau la jadi ke tak kan . i'allah , kali nih harap jadi la nah . amin :') nak tengok tak sape yang kita nak jumpa to ? tengok bawah kay . 


see , nak jumpa ini orang laaa , nih la buah hati aku :3 sweet kan dia , haha , tolong jangan jelly kay . tengok mate dia , memang mate kitorang same , sepet :) salah satu citarasa aku , btw , boleh dikatakan semua la dia ada dalam taste aku :3 sangat bertuah kann aku , seriusly aku akan jaga dia elok elok . lagipon dah terlebihh lebih sayang dah kat budak nih :) 



k lahh malas nak cakap banyak . kalau hari aku paling bahagia nih akan muncul or jadi , aku akan update la entry , harus lahh kannnnn ? hahahah ^^ bukan senangg kannn ? hoho :D


*k babai u olz :)