Tuesday, 31 July 2012

SWEET MOMENT ^^

hi dan assalamualaikum ^^


okay nak citer nih , hari nih berbuka kat luaq haa :) syiokk kod . hee :) berbuka sambil raikan nak balik kampung dah cuty 3 minggu . besa la , kawan kawan aku semua orang kedah , aku jaa ha perlis nuhh :D . kuar berempat ja . nih yang rapat pon . hii :) kuaq pi makan ketunky prek chicken haa , haha KFC lahhh .  ramai org kod . time aku tgah beratur uh , ada la laki nih , dlm 30 an kod , main potong line ja , mmg suka pon ! bagi pi la org tua2 , kena hormat kaa , ceee ~ nih aku bagi ampa tengok nah gelagat masing time nak buka and juadah kami nak makan , hoho . tamak tol . paling tamak jenn , nak ayam besaq , last sekali kenyang gyto jaaa , haha , 

                                        

nih jenn :) semangat nak tggu berbuka haa , dop tengok apa aku tatau laa . ape laaa

bersama roomates aku :) hoho kembaq seuri depa kata , selalu kelai ada la , *kelai (gaduh gaduh manja)
UMIE

nih EYLA elaa laaa :) dop cari apa taktau lam beg to . nak kata hnset dop atas meja . ape laa .


EYLA dengan JENN :)

nih juadah berbuka kami haaa :) GREEN CURRY COMBO , CHEZZY WEDGES , PEPSI AND MILO :)   NYUM NYUM . KENYANG KOD , SAMPAI SENGKAK SENGKAK WOOOO !hahahah . dah lah dop lawan bergelakk haaa , adoii . banyak gi nih tengok lahh kay :)



kenyang sangatttt :)


sedap nih . haha . time nih lawan dop usha jaa , dah taleh berbuka g kann . macam nak terkamm woo !


nih yang aku aww . haha . ada wings ohh , depan to bukan sos aku kay , jenn punya . sampai 4 . tau la free pon . adoii . ampa nih laaaaaaa . 


nih yang umie haa , lawan dok kira ayam sapa besaq . last last tinggl gyto , isi kan , kenyang laaa .


tewww , nih la GREEN CURRY ^^ tapa rasa macam masak lemak cili padi jaaa . sedap juga . pedas :) siap ada kacang piss lagi teww . hoho .


nih ayam EYLA . siap tapau balik , bungkus rapi lak to . haha eyla eylaa . terus buh lam beg mana tahan. . 

happy sangat hari nih dapat berbuka sama sama , then balik to terus pergi terawih depan hostel to :) 

k lahh , penat taip dahh . adoiii :) nih aku bagi ampa tguk aku pose lak . hahaha dan lagi :) 

muka macammm tah pape jerrr --' hhaa , kesahh .


babai *