Wednesday, 1 August 2012

TENSION KALI NIH --'



hi hi :) dan assalamualaikummmmmmmm ^^

 tengok timetable kat atas to ? --' em emm , sedih laa , lepas raya dah kena menghadap question question bank . dengan kalut nak pi KUALA LUMPUR lak 24/8 nihh . wah kacau wah kacau --' nasib lah exam setat 28 haaa , tak kalut sangat nak balik menuju ke hostel terus . adoi . ahah , amacam geng . dah ready kee nak exam <<<~~ (INTAKE JULY 2011) mesty masin masing tengah tension kannn ? adoi . ingat nak balik esok pagi pagi lagi , tapi selengg dekat slip exam lak , kena pi ambik waziria ( kampus utama ) adoi , nih punya pasal malas nak pi kelas kan , kehadiran bawah 80 . haha , alaaa berkira aihh , aku dapat 78 jaaa pun . okay apaaa . adoi .sem 3 nih mai jahat la sikit . hoho . dahh mai setat merapu dahhh . 

 ** btw masing masing bebudak intake aku mesti tengah busy packing brg brg kan nak balik kampung , jyeahhhh :) cuti 3 minggu kann , booooo ^^ yang lain cuty seminggu jaa . hahaha . then lepas exam practical pula . mintak mintak dapat PART 1 punya practical . habis practical terus pi KL :) 
then bermula sem 4 haa , sem 4 nih aku nak pi lahh , nak bagi kehadiran 100 tengokk . haha . jadi pi la sad student cermerlang kannn . oyeahhhh =3 kay dah merapuu banyak dah nih . 

okay lahh . selamat berpuasa dan selamat hari raya , ceee wish awal haaa :) takut tak sempat haaa ^^ 
doakan perjalanan saya balik kampung nih dengan selamat :) amin .


assalamualaikummmmm :D