Wednesday, 17 October 2012

gatal tangan . :3

ASSALAMUALAIKUMM EVERYBUDDIES :3 

kayy semalam kite bosan lahh , then mula la timbul niat jahat  heheh >:)  alaa bukan jahat sangat pun kann , kay semalam tak kuar pun lepak dekat eumah jen , malas laa . just duduk rumah mengarut dengan housemate je . hee , penat mandi pool kod , hbs sakit tangan tangan sbb swim la , dah tahu tgn baru inject gatal aktif lebih . hoho , kay abaikan yang nih , kay semalan asyik terlihat je DP si dia , macam geram je tenguk DP tuh , rimas tenguk rambut si diaa , then terus masuk album cari semua gambar si dia yg bermbut pendek tuh , terus edit sikit kann :) saje gatal tangan name pun kannnnn ? dah edit terus minta permission dari si dia nak tukar DP dia , then mule mule dia tak kasi last last kasi juga , hee . terus tukarr :D omeyy ouh , dia macam candid candid sikit . biaqq kat diaa . then awakk jangan pandai pandai nak tukar eh . saya suke DP tuhh aww :) nak tengok takk , kayy nahhh :)


suke tengok rambut si dia nih macam nihh :) iloveyouu <3