Sunday, 21 October 2012

HANG OUT WITH MY HEART :3

ASSALAMUALAIKUMM UOLSSS . 


kayy nak citer nih , denga aw aww , kemarin kite hang dengan heart heart kite :3 sape heart kite tuh , lahh kan sebelum ni ade aku tulis entry pasal dorg sehh :3 lupe keh ape nih ? lol -..- tanak bgtau , cari sendry lahh sape heart kite tuh . hee :) alaa tahu juga kan , sbb nak upload gamba dorg dlm blog ni . kemarin kita kua dah lewat dh , dalam pukul 2 lebih , kmrin bangun awal tahu , haha bersebab kay . ELECTRIC tade , panas so bangun laa , hahah . akaii jaa , then nasib kejup je tade , pas ade tuh trus kalut g masak  , kan guna dapur electric . adoii , kelam kabut jadi takut electric terputus lak , hoho -..- pastuh kitorg bersiap siap nak g sunway nak tguk wayang lahh . yana belanja :D . hee , dah pergi tuh taktahu nak tguk cite ape , last last decide nak tguk 'AKU TERIMA NIKAHNYA' romantik sehhh , hahah , thenn tguk tguk kat sunway full . malas nak tguk , next pukul 5.45 pula , lmbt , sbb yana ada temujnji . then trus pergi jusco pula , smpai sampai nasib ada , but nahas nahas nak full , kitorg ambik seat tgh2 , dah la terpisah msg2 , kitorg amik 3 depan , 2 blkg .haha , kayy dh hbs tuhh kitorg g mkn , nyum nyum , lapoo aww . dh hbs yana terus naik atas g buat treatment . so tggl kitorg ber-4 ja laa :) bosann laa , then decide nak jejalan kat situ sbb ta pena smpai g sane , puas berjln , ape lagi cari kerusi , merapu pi merapu maii , smpat posing ouhh , nak tgukk , sat sat nahh , heee :D



mase nih nak tguk wayang.tggu nak masuk cinema je,smpat pose with eyla .



   jenn awat tangan tuhh , nak buat pece kaa ? heee :* 



    bertiga pula . EYLA , AKU DAN JENN :* LOVE THEM SO MUCH <3


  AWW AWWW ~ dorang nak kisss kite lahhh . heee maluu :* 



 haha , taktahu motif apa masing masing nihh , captionn please :D



    EYLA ; semangat nak snap . buat muka confident . 

    AKU : tengok kod kod ade org jatuh dari tingkat atas . 

    JEN : dok usha orang lalu . hahaha 


EYLA : sambung tengok ape yang aku tguk tadi . 

AKU : tengok jenn , macam nak tergelak ada *ouhh sepetnya mata saya.
                         
JEN : tengok mate aku kod . ahhaha :D


   kalut suh aku snap . hahha , pakat pose lahh tak snggaa . 



 time tunggu yana :) sempat posing dulu :D



taktahu motif apa c EYLA tuh , ahhaha , wottt mate aku cemei sebelahh . 

                           
    EYLA :nak sembuq apa taktahu , hahaha 
    AKU :cube nak buat muka ITIK :3
    JEN :nak buat muka itik tapi tak jadi . hahah


       time otw nak hang :3 aku with umiey :D


wahh omeynyaaa , sape nihh . haha pasan je lebihh :3 mampu :p kay please jangan jeles kay :) 


*yayang yana sorry kay tade gamba hang :') tulahh , hang tadakk kan :3 

k byeeee ...............