Tuesday, 6 November 2012

partime again :3

assalamualaikummm wara matullah hi wabarakatuh :D 

 hey amacamm korang ? sihat ? bagus  . kite je skrg nih kurang sihat . sakit kite datang balik lah . kay , firstly kite nak cite pasal kite start balik buat partime dekat hotel . hee  . lame tinggal emm , so macam malas balik nak g kan , but dsbbkn ekonomi yang tak memberangsangkan , so kena g gak , haha . okay baru start rabu lepas kite g haa , harituh ramai sangat tau org keje , sampai 100 table tau , ade function properties ape tahh , buat secara besar besaran ouh . so ramai org luar keje . okay tak kisah la pasal tuh , lepas hbs keje uhh , balik rest lahh  . then jumaat keje lagi dan sabtu pun keje , tertibe je , pinggang and perut rase sakit lain macam je , emm , kalau jalan sakit , whatthefack ! emm , sabar je , janji duit masuk , woowooo ~ macam nak nangis je tahu ! sakit yang mat , last , isnin (5 nov ) g check juga , g clinic swasta senang kan , but doc cakap angin je __: punya la seksa , boleh dia kate angin , hee , kay yang penting kena potpet gn my mummy laa , grr , sabar jelaa , salah sendiri juga kann , sapa suh tak makan and dok tahaq perut tuh , yang pelik why doc ask me as a patient is pregnant ? haha netol ke BI aku nih ? puan doc , kita takkk mengandung kay , kita tak buat seks bebas tahu ! aishhh . ape laa buat malu je , hampehh . dahh kay stop , eh ehh , KHAMIS  ni kita keje lagi lahh , wahh duit masukk je :) shoppingggg time , ngeee . k lahh byeeee :)