Monday, 19 November 2012

no title

assalamualaikumm .


ehem ehem lame sudah tak menulis entry dan publish kan kann ? mesti rindu kite kann kan kan ? aish ape banyak kan kan lahh . hoho * tepuk daii sikit . hhaha , seminggu cuti nih cukup memenatkan bagi aku , balik perlis hari jumaat , then isnin sudah pergi KL . jumaat pula balik perlis then ahad balik penang . phewww ~ nasib la , tak jalan kaki kan , kalau jalan kaki boleh patah woooo . hakhak . kay , tujuan tulis entry kali nih saje saje je gatal tfn nak publish . hahah dah jadi macam citer " istanbul aku datang dah " kay publish . hhahahah . kay stop mengarut , okay macam biasa partime masih berjalan lancar lagi , masih bergiat aktif lagi sekarang , heee , nak tambahkan lagi pendapatan , haaaa bulan 12 nihh pestaaa wooo , pesta , kena himpun duit la , nak pi katakan , hehehe . okayy , dalam kite suke nih ade juga la bnda sedih kan , okayy , nak cerita satu benda nih , harinih 19 nov 2012 , kawan aku batch sekali , telah pergi menghadap illahi disebabkan tumor pada otak , kesian arwah , arwah sgt baik dan pendiam . walaupun tak rapat sgt dgn arwah , tapi dapat rasa juga la permergian arwah . semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan org org yang beriman . amin :'( . takziah kepada family arwah faiz , dan minta maaf sebab tak dapat pergi melawat arwah , disbb masalah transport . emmmmm . 

  emmm , sabar , setiap org pasti akan pergi menghadapNYA juga nanti . cuma kita taktahu bila saja kita akan pergi menghadapNYA . *