Sunday, 25 November 2012

krorrr krorhhhh .

assalamualaikumm . . .

k kali nih taknak buat tulisan cantik cantik dah , just nak publish jek , hekk , kayy , kay bulan december hampir tiba , pesta penang , sedang menunggu , ohh , sapa nak bawa aku pi ni , tahun lepas tak pi pun lagi , teringin sangat , last pergi , darjah 5 dulu nih , ermm , ermm , sedih kan kan ? anyone nak bawa ? #buat muka kesian kjup kay kay , sobsss . hee , tak kisah la sapa bawa pun , janji belanja kay kay . heee , alaaa , murah je pun . hek , em emm , ingt pikir pikir nak himpun duit byk byk haa, tapi lain yang jadi haaa , ape nih ? kay nvmm lah malas pikir , bukan leh rancang sangat kan benda cenggini kan kan , em em , sadis tauu , tertiba jadi cmni , heee , derek ayat sedih dari tadi kan kan , ape laa kau nih fyn , aihhh , merapu tgh tgh malam kan kan , kayy malas nak cakap byk , aku makin hari makin bosan asyik kat hostel je , aku nak juga kuar berjalannnn nakkk weh nakkk ! bosannnnnnnnnnn kod woiiii , kan best kalu ade transport , leh jejalan haaaa , aishh parents aku lak tak kasi bawak dtg sini , dorg cakap "nanty kau pjg kaki "tgh tade transport pun pjg kaki " heee , alaaaa org muda kann , kerja nak berjalan laaa , humphump ! ka lahh , nak sambung bbm lakk , heeee :3 sekarang lebih layan bbm dari , mukabuku , twitter , blogging . k lahh byee midnight .