Wednesday, 12 December 2012

SAKIT TEKAKKKKKKKKKKKK :(

ASSALAMUALAIKUM . . .

ehem ehemmmm . heehemmmmmm !!!! adoii sakit tekak lah awat nihh , :(  aishh , tadi lan dah pesan suh minum air masak manyak manyak , tapi lagi minum lagi sakit ouh , ramai nasihat suh p mum 'strepsil'apa tuhh ? ahhah aku pun main hentam jek heja nih , adik aku lah nih eja cmtuh , aku pun ikuttt , hahahhaa :P adehh , kalu macam telan air liur sikit , sakit la  , mybe kurang air kot , tuh sbb sakit tekak , tekak kosong kn , lagipun , aku nih belagak , air kosong mana mau minum , hentam air ais jaa , ahah pastuh sakit mula lah nak mngadu smua org , ahha last last kena potpetpotpet balik , adeh adeh --' emm , btw , opsss lupa , lama kan aku tak update entry nih , bukan ape , sllu juga la buka blog ni , but malas and takder masa nak menaip haa , sedih kann , ahha buat teruk boleh , sbnrnya byk citer nak kongsi tapi dsbbkn malas nak menaip kann kan , heee , itu la sbbnya bukanya busy dgn study ker ape , hakhak .adehh , duit insuran tak bayaq g nih , gena haa , makin bertmbah hutang kat kolej , hakhak  . aish , keja ja partime tapi phbs dgn shopping ja , apa laa hang nih fy oii , fy fy !!! takleh harap langsung , pasal lan dgn aku , sekarang hubungan kami seperti biasa , happy happy together :3 semakin hari semakin sayangggg kat keding busuk tuh ! hahaha , dia bace entry nih matik aku . hoho . okay btw . dlm bapa hary nih , ade juga lahh aku dapat tau , ORANG TUH block dua dua acc fb aku ?? WHATHELL ? aku taktahu pape pon ? aku taktau apa masalah aku dgn dia , okay , kalau ade anything takpuas haty cube cakap dgn aku , duduk serumah je pun , bukan susah kan nak cakap kalau ade bnda tak puas haty , aku pelik laaa ! angin takdak ribut takdak , blog aku ! bodohh arrr ! depan aku baik pula , belakng aku , dok tau dahhh tobat sumpah seranah jan , eplik laaa hang nih , sabar fy sabar !  nanaty kita akan tau sapa betol sapa salh , but aku pkir aku tadak salah pape , tatau kut  ADA ORG YANG DOK MGHASUT KOTTT ! haaaa yang tuh laaa yang aku nak tauu sgt sgt ! okay lahh sakit tekakkkk nih , aishhh ., esok nak kna pi bli mntg tuh laa bagi lega sakit tekak nih , k lahh tido dulu , esok class pagi , hee , jadi panda dh mata aku nih punnn :3 , heee byeee :D



omeyy dak rabbit nih ? omeyy ,acam org dok pgg tuh knnnnn ? ahha kay pasan :p mamapu laa :D