Thursday, 13 December 2012

FIRST AND THE LAST -'-

ASSALAMUALAIKUMMM . . .

adeh adehhh , pedih tinge aku , gara gara kak senior lah nih tipu je kate tebuk tinge tak sakit , aku pun lurus caya haa , sakit kay sakit ! aishh dgn sakit tekak lagi , leher bengkak bagai , bukan apa malas la nak g check klinik mngarut ja mcm takde pape pun , macam tuh juga laa , sakit tera tuh dah lahh , aishhhh , meh aku la jadi doctor mau ? mau ? smua org aku cucuk bunag . hakhak , jahat gila* rusak kalau gitu . kay lari tajuk dah tuh , aish aishh , emmm , bila nka lega nih , sakit woi , nak makan susah , nak ckp kuat kuat susa . seksa kann . haaaa , bodo kay bodo ! emmm . k lahh malas nak tulis panjang nak gtau je , pasnih kite leh pakai earings cantik cantik . so takde sape leh ejek dah kite tak tebuk subang . ahha siap ngadu kat mama n papa kite lagi tau . trus papa kite kate asal tak tindik kat hidung haa , ahah kay tahu lah kite takut kena tindik kan kan , itu yang kasi . kejam gilaaa la , buat sungguh baru tau , ahha ahha takbuat aih , nih last woii aku buat sakit woooo ! ermmm . serik dah nih . k bye .