Friday, 14 December 2012

bla bla blaaa *

hey heyyyy , please star out from my boyfriend . hahaha ? apa nih ? tade motif pun saje je , aishhh , salam pun dah tak kasi --' ASSALAMUALAIKUM ' .. 


kay masuk nih dah bape kali aku ulang tguk istanbul aku datang , menarik kan ceta dia , hey machaaa , org dah lepas dh laa , ahha so what , masuk kali nih , dh 5 kali rasenya aku tguk . hahha . kisah ker ? mata aku  ! ada aku pinjam mata kau ke ado adoooo ? stupid-o . ehhh kite pun nak seseweett macam dalam ceta tuh bole dak ? bole laa bole laaa :D gatal k gatal* haha , semalam ade lah gaduh gaduh sikit dgn lan , emmm , bukan apa , tak kisah kalau dia nak merokok , but tolong jangan sorok pada aku , aku mmg HATERS rokok nih . tak tahu sbb apa mybe sbb ayah aku pun tak smoking kn , so dahh mmg dari awl g laa , so please sape nak smoking better pegi jauh jauh pada aku kay . emm , kay smlm aku dah bncang and settle elok elok , mybe aku tak ptut larang dia itu ini , but nih for kebaikan dia juga kn , aku taknak org yang aku sayang sakit . aku tak sanggup tengok lah  , aku lebih rela kalau aku sakit takpe . sedih ayat aku nih * hahaha . kay stop . mulai skrg aku dah cakap gn dia , kalau nak buat apa , buat laa , takmau larang dahh , so better mcam tuh kot , gpun aku tadak hak spnuhnya atas dia , mybe itu jalan terbaik kan . i'allah kalau ada jodoh . dia lah future husband aku nanti , cewahhh . amin . haaa lepas jadi husband aku tuh paham laa , kena lahh ikut apa yg aku tak suka , aku dah la jnis cerewet gila gila . ahaha memilih itu ini laa . ahhaha nasib la kan ? :P haha , btw hari nih class just okay :) class pagi nasib tak pegy , last last takde pon . ahhahah , so g kelas mr gowri je . hee , adoii dia kasi "CASE PRESETATION" pulaa , dgr tuh ade laa mcm susa , but adat belajar kan mana ada senang , betol dak ? haha . k lahh , so minggu nih tggl kite je kat rumah . aiyaa , roomates aku balik kmpung la pula , aishh , dop sorg laa , nasib lah ada kak lin , mmbe satu umah , tak tatau la nak pi menempek kat na --'haha kay tak larat nak taip suda . hahaha :# k byee .