Thursday, 20 December 2012

BBQ G 22 E :)

assalamualaikum ...

okay berbalik pada cerita kay , see title kat atas tuh , haa , rumah kite ade buat BBQ doh , kau ade ? tade kan . haha , so ptg ptg lagi kite dah prepare ape yang patut lah untuk malam nih kan , so masing masing dibahagikan keje ape yg patut buat kan , tak adil la kalau salah sorg duduk and trngok je kan , kena lah tolong juga , kalau nak makan pandai tapi tolong taknak baik tayah kay :)haha , so masing masing bagi kerjasama yang baik la , iyela first time katokan haaa buat BBQ ni haaa , hahaha , so lepas magrib , masing masing mula nak buat bara api , masing masing macam pro lah mula mula , last last sekali , taktahu pape laa , haha , so masing masing dah taktahu mula la nak panggil smua org bagai , haha , ape lah . ngek tol , then lastlast panggil lah budak budak laki , so , sape pun takleh pakai , emm , last last abg bob budak intake aku yang datang tolong haaa :) TERIMA KASIH abg bob :) serius dia baik woo , byk tolong org :) , haha , lupa sorg , haaa abg MARDINAH , dia tolong hdupkn juga , siap kasi petrol motor dia lagi . haha , dia delivery hantar makanan punya haa . abg ni , sapa sapa nak order makan col jaa , dia hantar but sayang laa , lambat sikit , phewww~ , kay , masing masing , pun star lahh nak buat BBQ yeahhh tonight we r young , hahahahahhaha , nynyi pula . kay tguk la gmbar bawah nih kay :)


haaa , ni masak tak letak arang lagi . hoho 


mula mula buat pandai lah , hahaha . 


last last tak menyala pon , porahhhhh !


haaa , tuh tuhhh , laki yang dop berdiri tuh la HERO selamatkan and hidupkan bara api , tak tak berBBQ lah kami . 


see , sedap ouhh , blacl pepper . slurpppp .


nih kentang gureng kite yang gureng haaa , hehe :) sedapppp wooo


sosej pun ado , kau ado ? hahahaha . 


sedappp , hahahhaha , 

k nanty kitorg nak buat lagi , dengar dorg duk bncg tuh haaa , hahaha , okay nanty kalau ade pape , aku update k .