Wednesday, 26 December 2012

LEPAKING MCD WITH YAYANG JEN , UMI AND YANA :)

ASSALAMUALAIKUM :) 


heyy guess what ? tengah tido ttbe ade calling dari yayang yana , suruh siap siap nak kuar pergi mcd . wahhh dah lah lame tak makan mcd nih , so dia set time pukul 5 lepas dia habis class dia datang amik kitorg la :) hee , okayy , dalam pukul 5 ptg cmtuh dia dtg amik kitorg lahh :) , heee , so omw g mcd dekat seberang jaya tuh , time kat trafic light tuh ade kete india mane tah dok himpit himpit kete kitotg , so scare lahh , just buat dont know jelaa . so sebelum kitorang g cari digi centre dulu laaa , sbb yana nak buat ape tah . mane buka dah , kan office hour smpai pukul 5 je kan , ape la yana ni . hee , so terus cari parking kat mcd . then stay dalam kete sampai pukul 6 :D hahhaah , baru masuk mcd . hee , so masing masing order lah makan , aku , jen and umi order SPICY CHICKEN MCDELUXE :3 ouhh nyummy . si yana pula , lapar katenya order yang double ouh . yana yana :) hahahah .okay sudah habis makan tuh , kitorang sempat lah take picture sikit sambil borak borak kan . okay see picture kitorg k :) 


with yayang umi :) 

with yayang jenn :)


with yayang yana :) 


yayang eyla tade .dia balik kampung rugy dohh eylaaaa :D okay nextime new year kite update g okay :)