Sunday, 14 October 2012

I KNOW THAT .

ASSALAMUALAIKUMM :)

HELOO HAI EVERYBUDDIES HIKHOKKK~ 

aishh , bosann kan petang petang macam nih , tambah lagi hujung minggu kan , em emm , bosan bosan , nak keluar dengan bf pon , bf jauhh , emm rindu kay rinduu :D hee m tape akan datangg . kay petang petang cengini memang dah taktahu nak buat ape , so online kejap pesbukk , bosann je , tade yg mnarik , nak on blue bird malas laa , so baik aku cari lagu kat blogg aku nih kann , hoho , sambil tuh tgh texting with my sayang masam ni , hhaa , kesian dia tak boleh nak balik kajang , hujann , haha , kena ponteng kelas esok sehary , hahah :P padan muke :P , hah kay tgh mengarut merapu , ttbe ade num baru tak knl text , bila open je text tuhh , ouhh dai kawan baik aku terputus hbungan dh bape bulan kann , emm , tah la , malas nak panjangkan cerita ni , tapi dsbbkan geram , terpaksa jugaa , free je dpt ceramah free kan , maklum lahh dia dah break dgn bf dia , baru cari akuu kan ? kan ? emm , kay ingt pk nak buat taktahu je , tapi taknak la masam masam muka nih , her my bestfriend kann , rindu dia juga tahu kekadang . but diamkan saja , mls nak ggu org tgh bahagia kann , then text lahh dengan dia , tak lama sangat la , sbb dia pakai digi , rentasss la kedit aku woiii ! gataii aih pkai digi , mahl mahal , sobssssss :'( rentas rentas ni pun buat SOS tpup tauu , sbb mls nak pi tpup , heeee :D , emm , dia story cakap dah break dgn laki tuh then tak keje stay kat rumah saje , dia cakp rindu aku lama tak nampak aku , wowoowowow , kembang st ada org rinduu , hokhokksss , ahhaa kay stopp , emm , ingt tak rendu aku dahh akn , well , sapa lahh aku kannnn kann ? aku tak kisah la babe , aku pun umur semakin meningkat hang pon sama , so better kite buat mcm biase tayah la nak masam muka bgai , aku tak kisah , aslkn hg tak lupa aku , aku byk tolong hang tauu werrrr , ingat tuhh :P ahhaa , nak tahu sape diaaa ? takpayah lahh biar aku ja tahu sapa insann nih . kayy stop , nuw kitorang dah berbaikk , nanty balik mybe lehh lepak balik kod , weheeeee :D , kay malas nulis byk byk lenguh tgn , haa tudiaaa esok kelas lewatt tapa , ahaha k baii :P